dimecres, 29 de febrer de 2012

Presentació del llibre Nit endins de Vidal Vidal

Tots algun cop a la vida hem hagut d'aturar-nos i fer una nova composició de lloc... de vegades es fa voluntàriament però tot sovint són les circumstàncies de la vida que ens hi obliguen.

Això es exactament el que li passa al protagonista de la novel•la de Vidal Vidal “nit endins”.


De cop i volta, tot allò pel qual havia lluitat, aquella forma de vida que organitzava la seva existència s'ensorra...

El personatge comença així un viatge reflexiu que es concreta de forma literal... agafa el cotxe un vespre i comença a fer quilòmetres... Nit endins...  d’una forma gairebé casual, o hauríem de dir causal, impulsat per una motivació molt pròpia del protagonista, el seu interès per la història, fa cap a Lisboa.

Un dels descobriments en la ciutat blanca es el Fado. En ell el protagonista identifica totes les emocions viscudes, estats d’ànims que li son afins... “horizontes sempre iguais a minha frente....” Triste Sina amb la que el personatge s’identifica...

El llibre ens planteja preguntes sobre “la seguretat” en aquesta vida, sobre la importància d’identificar-nos en lo mes essencial de nosaltres mateixos cada cop que faci falta per continuar endavant...

Si voleu assistir a la presentació del llibre, si en voleu saber més d’aquesta història i també, escoltar uns quants “fadinhos” us proposo una trobada:

Dimarts 20 de març a les 20H
Presentació del llibre: Nit endins 
De l'escriptor lleidatà, el Sr.  Vidal Vidal.

I després...

Concert/mostra de fados amb:

  • Carolina Blàvia (veu)
  • Miquel Hortigüela (guitarra)
  • Pancho Marrodán (piano).


Al cafè del teatre de Lleida. 

Us esperem....

Carolina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada