QUI SOC

Amb tot el bagatge dels últims deu anys en l’àmbit de la música i concretament del fado portuguès, ara m’agradaria obrir aquest espai on mostrar i compartir l’afició i els gustos. Expressar les meves intencions, la meva voluntat ... i, si ho creieu escaient, espero també  les vostres aportacions... seran  molt ben rebudes.

Us he de dir que aquests 10 anys amb EnFado no només m’han aportat experiència a nivell de l’estil del Fado. A través d’aquesta excusa, la de “jugar a ser fadista”, s’han obert tot un seguit de portes, nous coneixements, nous temes d’interès per a mi que m’agradaria seguir treballant, compartint i fent créixer.


Mentre esgotava projectes, han anat sorgint preguntes, reflexions... aspectes de mi mateixa i de les meves activitats que m’han portat a cercar respostes sempre en relació a la música i a la meva professió.

La música no sols m’ha permès evolucionar com a cantant, si no que m’han dut a conèixer nous paisatges, nous amics i com no, m’han apropat a altres temàtiques i disciplines com la poesia, la musico teràpia  i fins i tot la història...


Es per això que la plana on us trobeu no és només un espai de promoció per “managers” i empresaris del món de l’espectacle, que benvinguts sigueu també, si no que a més he inclòs dos apartats per mi força interessants i quotidians que espero que puguin ser també d’interès per a vosaltres... de fet espero les vostres aportacions...


Carolina Blàvia