dimarts, 5 de novembre del 2013

Concert 17 de novembre. Barcelona. RAI Recursos d'animació intercultural.

Aquí ens trobareu el diumenge 17 de novembre a les 20hores. 


Després de tota la voràgine que comporta el Festival InterFado, contenta i agraïda a totes les persones que hi heu participat (organitzant, de públic, com músics... tothom inclòs) retorno a la meva "activitat artística" habitual.

Aprofito l'avinentesa per presentar-vos:


Aquesta associació que ja té vint anys de vida, es defineix així a la seva web:

"RAI és una associació assembleària i independent, que funciona com a plataforma de projectes per a la transformació social, cultural i educativa, oferint un ampli ventall de recursos i iniciatives a través de la interculturalitat, l’antiracisme, la participació activa, l’autonomia i l’empoderament individual i col·lectiu.
Va néixer a Barcelona el 1993, com una entitat que organitzava intercanvis internacionals per joves que volien fer un viatge original de coneixença d’altres realitats, però les experiències viscudes per tota la gent que ha passat per RAI ha fet créixer aquest projecte, generant múltiples formes de participació."

En un marc com aquest serà un plaer per nosaltres presentar el projecte:

FadoEnllà que vaig inicar conjuntament amb Miquel Hortigüela i Pancho Marrodán l'any 2011 i fruit del qual va néixer el EP "Fado Enllà" que dóna nom a l'espectacle.



Aquest cop, ens apropem a Barcelona de la mà de RAI:

Diumenge, 17 de novembre a les 20hores.

Us esperem!

RAI- Recursos d'Animació Intercultural
Carrer Carders 12. Principal
08003 Barcelona



Mostra un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada